top of page

Adwords Cursus

Full Responsive webdesign

en nog vindbaar ook

Google Adwords en Analytics Cursus:

Wanneer u uw klanten een extra dienst wilt aanbieden is Google Adwords een goede optie. Hiermee kunt u snel en effectief vindbaar worden in Google onder de juiste termen. Wanneer u gebruik maakt van Google Adwords is het essentieel dat u ook Google Analytics leert kennen. Op deze manier kunt u op de juiste manier een budget bepalen voor een bepaalde zoekterm. Wij bieden u op dit gebied een cursus aan waarin zowel het Google Adwords programma zal worden uitgelegd als het Google Analytics programma, ook worden alle programma's daar omheen besproken. Na deze cursus kunt u zelfstandig een effectieve Google Adwords Campagne opbouwen en meten wat er gebeurt op uw website en met welke termen er een eventuele conversie zal worden behaald.

De cursus zal plaatsvinden bij u op kantoor en duurt 2 dagen van 10:00 uur tot 16:00 uur.

U kunt meerdere personen laten mee luisteren bij u op kantoor zodat de kennis aan het gehele bedrijf kan worden overgedragen.

De kosten voor deze cursus zijn eenmalig: €1700,- excl. btw.

Extra Service: U kunt ook een abonnement bij ons afnemen na de cursus zodat u constant hulp kunt inschakelen bij vraagstukken op dit gebied. Zo kunt u altijd het beste aan uw klanten bieden.

Dit abonnement kost: €49,- per maand excl. btw.

bottom of page