top of page
analytics logo.png
ZON Google Optimalisatie

Met onze sterke domeinen en algehele kennis op het gebied van SEO en onze jarenlange ervaring kunnen wij u website optimaliseren voor Google op basis van no cure no pay. Dat betekent dat we werken op basis van resultaat. U hoort dat goed, wij willen pas betaalt krijgen als wij ook echt iets gedaan hebben.

Wij zijn de absolute marktleider op het gebied van hoog gewaardeerde NL domeinen in Nederland voor kwalitatieve linkbuilding. Met een assortiment van meer dan 500 unieke domeinnamen in Nederland met Domein- en URL ratings tot 85 kunnen wij in elk marktsegment werken en optimaliseren.

wie is de oprichter van ZON eigenlijk?
Het verhaal van Joost Meijer

Na in 2004 mijn BBL opleiding als kok afgerond te hebben had ik een uitzendbureau gebeld voor een betere functie als zelfstandig werkend kok. Maanden later kreeg ik een telefoontje of ik niet een hele andere baan wilde bij Smart Internet (toen Smart IM nu weer overgenomen) een bedrijf dat bedrijven vindbaar kon maken in www.msn.com. MSN was op dat moment samen met Yahoo, Vinden.nl, Ilse en Altavista één van de leidende zoekmachines op het prille internet. Ik mocht beginnen als telefonisch verkoper en rolde zo in de wereld van zoekmachine optimalisatie.

Iedereen wilde op dat moment wel eens proberen wat er gebeurde als je hoog in de zoekmachine stond en wij verkochten zoekwoorden als warme broodjes, het was een ware strijd op de werkvloer van wie de beste woorden zo snel mogelijk verkocht omdat elke zoekterm maar aan één bedrijf uitgegeven kon worden via onze firma.

 

Na een jaar kwam Google in Nederland ergens in 2005. En opeens was alles anders, iedereen ging Google gebruiken en het aandeel van MSN ging al snel naar nog geen 5% in gebruik en Google pikte zo de hele markt in. Wij moesten onszelf hergroeperen en waren het eerste bureau die zich ging specialiseren in positionering in Google.nl. We verzonnen andere constructies en gingen op zoek naar de werking van het algoritme van Google en al snel waren wij bedreven in het vak.

Ik werkte mezelf op als Sales Manager en heb erg veel ervaring opgedaan maar door de hoge druk heb ik besloten in 2008 voor mezelf te gaan beginnen.

 

Ik verzon op dat moment de naam "ZO-N (zoekmachine optimalisatie Nederland), kleinschalig in eerste instantie alleen vanuit mijn éénkamerwoning om met een kleiner klantenbestand een mooie salaris te kunnen verdienen en mijn klanten allemaal persoonlijk kon onderhouden.

In  2011 na een aantal diepgaande studies van Google en Amerikaanse SEO specialisten ben ik verhuist naar een echt kantoor in Hilversum en begon ik met een specialisme in Linkbuilding en de werking van Pagerank. Ik nam personeel aan om onze dienstverlening te verkopen en ondertussen kocht ik vele domeinnamen op die een bepaalde "onzichtbare waarde" hadden opgebouwd "Pagerank" dus. Ik analyseerde de waarde met alle tools die op dat moment voor handen waren en creëerde een mega sterk netwerk van onafhankelijk websites in eigen beheer waarmee ik als één van de eerste commerciële aanbieders linkbuilding kon aanbieden in Nederland. 

In de loop van de tijd heeft linkbuilding vele sterke en krachtige updates gehad maar het internet vastgoed "de sterke domeinen" uit die tijd zijn juist door alle wijzigingen in hiërarchie, in richtlijnen en allerlei criteria nog sterker geworden in het concept Linkbuilding. nu anno 2022 kunnen we met trots vertellen veruit de sterkste NL websites in beheer te hebben. Een klantenbestand van meer dan 2000 bedrijven en meer dan 75 webbureaus en SEO bureaus maken gebruik van onze websites.

cursus linkbuilding?
Mensen uit het bedrijfsleven juichen toe
seo geleverd aan
morpheus logo.png
isupcenter.png
berden logo.png
mooiste vuurwerk.png
edelstahl.png
matrasaanhuis.png
kachel.png
geld.png
creo.png
bottom of page