top of page
ahrefss1.png
Linkbuilding Strategie bepalen

Linkbuilding is een specialisme die heel diep gaat in de werkwijze van algoritmes van Google en met de hulpmiddelen van Ahrefs en Semrush op een goede en vakkundige manier te analyseren zijn. Voor iedere website en in iedere branche is er een andere strategie die wij onderzoeken en gaan uitvoeren. Belangrijk is om de juiste strategie te kiezen en dus eerst een vooronderzoek te doen in uw segment in eventueel uw specifieke regio. Per zoekterm en landingspagina analyseren met welke waardes wij te maken krijgen in het linkbuild proces.

Zo krijgen wij precies inzage in wat er analytisch moet gebeuren om van uw website de sterkste te maken in uw segment. Dit onderzoek is uiteraard altijd gratis, daaruit zal namelijk de strategie worden bepaald die wij aan u zullen gaan voorleggen.

wat als de strategie bekend is?
semrush.png
Onze onafhankelijke Domeinen

Omdat wij al sinds 2008 actief bezig zijn in het verzamelen van sterke domeinnamen met een hoge autoriteit die vaak afkomstig zijn van overheidsinstanties, gefuseerde stichtingen en corporate bedrijven en zelf een grote vinger in de pap hebben op het gebied van domeinnamen catchen in Europa beheren wij het allersterkste onafhankelijke netwerk van sterke websites in heel Europa. In Nederland en België concurreren we alleen met grote startpagina's houders die weliswaar wel effect bieden maar niet uniek zijn en waar de hele markt praktisch gebruik van maakt. Vaak sta je daar met grote hoeveelheden gelinkt en zwakt de waarde af die doorgegeven kan worden, onze content links zijn uniek en alleen beschikbaar exclusief voor 1 partij per sector per domein zo maakt u echt sprongen die moeilijk in te halen zijn. In UK is door de overgang van co.uk naar .uk een mega aanbod geweest van zeer hoog gewaardeerde gebruikte domeinnamen die wij uiteraard op tijd hebben weten te bemachtigen. In Duitsland en Frankrijk strijden wij hard om de Nr1 te blijven daar zijn hele mooie sterke concurrenten opgebloeid en geloof het of niet, allemaal met Nederlandse roots. De rest van Europa kunt u ook altijd voor sterke content links bij ons terecht.

Meldt u vandaag nog aan voor het echte werk, wij staan werkelijk te springen om uw opdracht. Linkbuilding is namelijk niet alleen onze expertise maar ook onze hobby en elke keer is het de ultieme uitdaging om voor u het allerbeste resultaat te behalen.

Wilt u eens een cursus op het gebied van linkbuilding? Lees hieronder over onze cursus en wat u kunt verwachten, weke kennis u kunt vergaren om uw firma tot de juiste keuzes en beslissingen te laten komen op dit gebied of voor SEO bureau's die deze expertise nog niet in huis hebben.

cursus linkbuilding?
Mensen uit het bedrijfsleven juichen toe
Kennis is macht...

Wanneer u een gerecht gaat maken hangt alles af van de juiste ingrediënten en de kwaliteit van de producten. Voor een goed en sterk linkprofiel geldt dit ook. Om een sterk linkprofiel op te zetten waarmee u kunt strijden voor topposities op pagina 1 is het belangrijk dat u kennis krijgt over hoe u kunt bepalen welke ingrediënten voor uw website het maximale resultaat kunnen behalen, welke ingrediënten eruit gehaald moeten worden om weer te kunnen presteren en waar de juiste ingrediënten te krijgen zijn.

Onze cursus is een 1 op 1 cursus specifiek voor uw website of meerdere websites. Aan de hand van uw linkprofiel gaan wij u een masterclass geven en weet u meer dan ooit tevoren. Ook zal u daarna uw huidige linkprofiel veel sterker kunnen maken door simpelweg te veranderen wat u al heeft en de weg weten naar de juiste links.

Neem contact op om de prijs te bespreken. Deze cursus duurt 1 volle dag en aan niks zal het u te kort komen. U kunt met maximaal 3 personen per sessie gebruik maken van deze cursus.

seo geleverd aan
morpheus logo.png
isupcenter.png
berden logo.png
mooiste vuurwerk.png
edelstahl.png
matrasaanhuis.png
kachel.png
geld.png
creo.png
bottom of page