top of page

Full Responsive webdesign

en nog vindbaar ook

SEO Cursus

Zoekmachine optimalisatie cursus

 

Deze zoekmachine optimalisatie cursus bestaat uit een complete kennisoverdracht op het gebied van On-page optimalisatie van een website of webshop of van uw eigen CMS systeem en Externe optimalisatie (linkbuilding) (socialmedia). Onze SEO specialisten gaan voorafgaand aan de cursus een analyse maken van het CMS systeem waar u mee werkt of een willekeurige website van uw klant. Deze analyse vormt de basis van de cursus. In deze analyse richten wij ons ook op de mogelijkheden om een bezoeker langer op uw webpagina vast te houden. Naast de on-page optimalisatie van uw website leren wij u om een goed netwerk op te bouwen voor uw klanten waarmee u op de juiste wijze links kunt genereren. Ook zal Social Media voorbij komen, u zult leren wat het effect hiervan is.

 

De cursus zal plaatsvinden bij u op kantoor en duurt 2 dagen van 10:00 uur t/m 16:00 uur.

U kunt meerdere personen laten mee luisteren bij u op kantoor zodat de kennis aan het gehele bedrijf kan worden overgedragen.

De kosten voor deze cursus zijn eenmalig: € 3500,- excl btw.

 

Extra Service: U kunt ook een abonnement bij ons afnemen na de cursus zodat u constant hulp kunt inschakelen bij vraagstukken op dit gebied. Zo kunt u altijd het beste aan uw klanten bieden.

Dit abonnement kost: € 49,- per maand excl btw.

 

bottom of page