top of page
no cure no pay.png
ON-PAGE OPTIMALISATIE

Onpage Optimalisatie

Wij kunnen uw website volledig optimaliseren voor de zoekmachine Google. Bij de optimalisatie houden wij ons aan de richtlijnen van de zoekmachine en zorgen voor  duidelijke afspraken en een goed resultaat.Wij bieden twee diensten aan op dit gebied: volledige website optimalisatie en zoekmachine vriendelijke landingspages.

 

Volledige Website Optimalisatie:

Bij dit onderdeel gaan wij uw website grondig analyseren. Onze webmasters zullen een uitgebreid SEO rapport schrijven en alle verbeterpunten vast leggen. U heeft dan de keuze of wij uw website volgens dit rapport gaan optimaliseren of dat u dat zelf doet via uw eigen webmaster. Wanneer u kiest voor het laatste kan uw webmaster een jaar lang kosteloos al het advies inwinnen wat hij nodig heeft om dit rapport te verwezenlijken. Als wij uw website gaan optimaliseren moet u denken aan een maximale levertijd van twee weken.

 

Zoekmachine Vriendelijke Landingspages:

U heeft vast wel eens telefoontjes gekregen van bedrijven die uw website gaan optimaliseren voor bepaalde zoektermen. Als deze bedrijven dit gaan doen vragen ze van u een aantal teksten en het bedrijf maakt dan voor u landingpages aan die geoptimaliseerd zijn voor Google. Vaak komen er een aantal van deze pagina's naar boven en u betaalt hiervoor een jaarlijkse vergoeding.Deze jaarlijkse vergoeding vinden wij niet helemaal op zijn plaats. Wij kunnen voor u de zelfde pagina's aanmaken en voor veel minder geld. Wij vragen voor elke zoekmachine vriendelijke landingspagina een eenmalige vergoeding van € 80,- excl btw.  Als extra krijgt u ook Google Analytics in deze pagina's zodat u ook precies kan meten wat ze hebben opgeleverd.

lees meer
bel ons voor advies
Mensen uit het bedrijfsleven juichen toe
100% betalen op basis van resultaat

Ons bedrijf ZON en Firma STERK SEO in Almere zijn samen de enige twee aanbieders in Nederland waar u pas betaalt bij het behalen van resultaat. Ook werken wij met éénjarige contracten die niet worden verlengd. Wij houden van transparante werkwijzen en afspraken waarin iedere partij meer dan tevreden is.

Iedereen kan zich bij ons aanmelden. Voor iedereen hebben wij een ander pad, een ander traject en vaak een andere prijs. Elke plan is in maximaal 60 dagen volledig uitgevoerd en gerealiseerd in de zoekmachine.

lees meer
tweedehands domeinen geleverd aan
morpheus logo.png
isupcenter.png
berden logo.png
mooiste vuurwerk.png
edelstahl.png
matrasaanhuis.png
kachel.png
geld.png
creo.png
bottom of page