Full Responsive webdesign

en nog vindbaar ook

Website Optimalisatie

Onpage Optimalisatie

Wij kunnen uw website volledig optimaliseren voor de zoekmachine Google. Bij de optimalisatie houden wij ons aan de richtlijnen van de zoekmachine en zorgen voor  duidelijke afspraken en een goed resultaat.

Wij bieden twee diensten aan op dit gebied: volledige website optimalisatie en zoekmachine vriendelijke landingspages.

Volledige Website Optimalisatie:
Bij dit onderdeel gaan wij uw website grondig analyseren. Onze webmasters zullen een uitgebreid SEO rapport schrijven en alle verbeterpunten vast leggen. U heeft dan de keuze of wij uw website volgens dit rapport gaan optimaliseren of dat u dat zelf doet via uw eigen webmaster. Wanneer u kiest voor het laatste kan uw webmaster een jaar lang kosteloos al het advies inwinnen wat hij nodig heeft om dit rapport te verwezenlijken. Als wij uw website gaan optimaliseren moet u denken aan een maximale levertijd van twee weken.

Zoekmachine Vriendelijke Landingspages:
U heeft vast wel eens telefoontjes gekregen van bedrijven die uw website gaan optimaliseren voor bepaalde zoektermen. Als deze bedrijven dit gaan doen vragen ze van u een aantal teksten en het bedrijf maakt dan voor u landingpages aan die geoptimaliseerd zijn voor Google. Vaak komen er een aantal van deze pagina's naar boven en u betaalt hiervoor een jaarlijkse vergoeding.

Deze jaarlijkse vergoeding vinden wij niet helemaal op zijn plaats. Wij kunnen voor u de zelfde pagina's aanmaken en voor veel minder geld. Wij vragen voor elke zoekmachine vriendelijke landingspagina een eenmalige vergoeding van € 80,- excl btw.  Als extra krijgt u ook Google Analytics in deze pagina's zodat u ook precies kan meten wat ze hebben opgeleverd.

© 2015 Full Responsive design by ZON Multimedia

ZON Multimedia    Adriaan de Grootlaan 9   1262 AJ   Blaricum    035-7726162     btwnr NL-174562925B01     kvknr 32146083

  • Facebook Clean