top of page

Full Responsive webdesign

en nog vindbaar ook

Website Design en Ontwikkeling

Webdesign en Ontwikkeling

Wanneer u een website of een webshop wilt is ZON MULTIMEDIA een erkende specialist op dit gebied. Elke maand worden er door ons meer dan 20 websites en webshops gemaakt en gelanceerd. Naast de bouw van onze websites bieden wij ook aan om de gehele Internet Marketing voor deze website of webshop te organiseren.

Ontwerp:
Onze designers zullen in nauw overleg met u een passend ontwerp maken op basis van uw wensen, uw huisstijl en uw logo. Vooraf zal besproken worden wat het doel is van de website of webshop. Dit doel integreren wij vakkundig in het ontwerp, zo zullen bezoekers van uw site dit doel makkelijker kunnen halen omdat het ontwerp gebaseerd is op deze doelstelling. Elk ontwerp is mogelijk

Ook komt het vaak voor dat u als klant een eigen reclamebureau heeft die het ontwerp wilt aanleveren, uiteraard is dit ook een mogelijkheid. Op deze wijze koppelen wij het design aan ons CMS systeem zodat u wel de voordelen heeft van onze kennis geïntegreerd in ons CMS systeem en dus ook goed vindbaar zou kunnen worden in Google. Wij communiceren dan op correcte wijze met het reclamebureau over het aangeleverde design en de eventuele aanpassingen om het juist te kunnen koppelen voor zowel ons CMS systeem als een goede vindbaarheid in de zoekmachine.

CMS Systeem:
Wij hebben een eigen CMS ontwikkeld die voorzien is van alle mogelijkheden. Zo kan elke website of webshop gemakkelijk beheerd worden door de gebruiker en eigenaar van de website. Elke website die wij afleveren is geheel zoekmachine vriendelijk opgebouwd en ook via het CMS kunt u altijd variabel per pagina de Metagegevens wijzigen.

Uitbreiding van de website of webshop:
Via ons CMS systeem kunt u kosteloos uw website onbeperkt blijven uitbreiden en aanpassen. U kunt producten invoeren voor uw webshop of pagina's toevoegen voor uw website. Elke website is later gemakkelijk uit te breiden naar een webshop. En de webshop heeft dus alle mogelijkheden die de website ook heeft. Voor een Demo van ons CMS Systeem kunt contact met ons opnemen. Zo ziet u hoe de werking is en dat dit CMS werkelijk van alle gemakken is voorzien.

Betalingsmodule:
Wij werken samen met Multisafepay. Met Multisafepay kunt u ongemerkt via de webshop veilig betalen via Ideal, Visa, Mastercard en/ of via een factuur. Daarnaast kunnen klanten in het buitenland gemakkelijk betalen via de provider die daar groot is zoals Giropay in Duitland of Mistercash in Belgie. In elke webshop integreren wij deze betalingsmodule, zo kunt u nadat de website online staat direct betalingen ontvangen.

Maak een afspraak voor een juiste prijsindicatie.

bottom of page