top of page

Full Responsive webdesign

en nog vindbaar ook

SEO Rapporten

SEO Rapport vooraf aan de Website of Webshopbouw


Wanneer u een website of webshop laat bouwen door een webbouwer die niet gespecialiseerd is in zoekmachine optimalisatie, is het verstandig om extern een SEO (zoekmachine optimalisatie) Rapport aan te vragen. Dit rapport fungeert als een handleiding en stelt richtlijnen vast voor de webbouwer in kwestie. Als de webbouwer dit rapport hanteert zal uw website geheel zoekmachine vriendelijk opgebouwd worden, ook kunt u dan in de toekomst uw website zelf verbeteren op dit gebied.

Dit rapport is een goede basis voor een goede website. Uw webbouwer kan vervolgens deze kennis zelf gebruiken voor andere klanten. Hierdoor zou u de kosten voor dit rapport kunnen delen.

Kosten voor een eenmalig rapport € 795,- excl btw.

Extra Service: Abonnementsvorm voor dit rapport, dit betekent dat wij u maandelijks de nieuwste update doorsturen die Google heeft uitgevoerd. Hierdoor bent u altijd als eerste op de hoogte zodat uw website continu zoekmachine vriendelijk blijft. Dit abonnement kost € 25,- per maand.

SEO (zoekmachine optimalisatie) Rapport voor bestaande Website of Webshop

Wanneer u al een website of webshop heeft en u wilt uw website zelf of door uw webmaster laten verbeteren maar u mist de juiste kennis, dan is dit SEO Zoekmachine Optimalisatie rapport voor u van toepassing. Wanneer u dit rapport bij ons aanvraagt krijgt u een specifiek rapport over uw website. Onze SEO specialisten zullen uw website onderzoeken en op basis van uw site en cms systeem een rapport schrijven waarin aanpassingen worden meegenomen om een voor de zoekmachine zo vriendelijk mogelijke website of webshop te genereren. Daarnaast krijgt u ook een rapport, los van uw website of webshop waarin staat wat de beste manier is om uw site on-page te optimaliseren. In veel gevallen kunnen de punten uit dit tweede rapport niet worden aangepast in uw huidige websiteomgeving. Bewaar dit rapport dan goed voor als u een nieuwe website gaat afnemen.

Kosten voor eenmalig rapport € 1295,- excl btw

Extra Service: Abonnementsvorm voor dit rapport, dit betekent dat wij u maandelijks de nieuwste update doorsturen die Google heeft uitgevoerd. Hierdoor blijft u altijd als eerste op de hoogte zodat uw website continu zoekmachine vriendelijk blijft. Dit abonnement kost € 25,- per maand.

bottom of page